Standaard model

 

Het idee van de Chi machine komt uit Japan. De Chi machine brengt via je enkels je hele ruggengraat in beweging. Aan een ritme van +/- 120 bewegingen per minuut wordt alle stress geleidelijk uit je lichaam geschud. Hierbij bewegen niet enkel je benen, maar je hele lichaam. Tot aan de kruin van je hoofd worden alle wervels heel lichtjes bewogen zodat je wervelkolom in balans komt.

De Chi machine zorgt voor een optimale doorbloeding, ontspant je rugspieren en verhoogt het zuurstofgehalte van je bloed. Elke dag een sessie op de Chi machine helpt bovendien om te ontgiften, geeft een grotere energieopname en een betere bloeddoorstroming.

foto's

NIEUW MODEL MET INFRAROOD STRALING EN VIBRATIE
 

Dit toestel heeft naast de traploze regeling van de schudbeweging ook een traploze regeling van een "dual channel vibration". Dit is een zeer zachte, maar intensieve vibratie van de voeten en enkels. Na uren voel je nog de extra doorbloeding en energie in je voeten.

foto's

voor wie?

 

Heel veel mensen hebben baat bij een dagelijks kwartiertje op de Chi machine, ’s morgens, ’s middags of ’s avonds. Dit kwartiertje schudden laat niet alleen toe dat je je ontspant, er kunnen ook positieve resultaten optreden bij tal van lichamelijke problemen.


Persoonlijk heb ik mensen gezien die geholpen waren met de volgende problemen: zware of pijnlijke benen, moeilijke stoelgang, vochtophoping (oedeem) in de enkels, migraine, gebrek aan energie, slapeloosheid, fibromyalgie, rugpijn, nekpijn… Wie gemakkelijk ‘zware benen’ of vermoeide voeten heeft, zal onmiddellijk verlichting voelen na een beurt op de Chi machine!


Brigitta Callens, Kim Clijsters en Koen Wauters gebruiken de Chi machine. In het Nieuwsblad van 25/7/2009 lezen we dat Koen dit toestel gebruikt, meer bepaald tijdens de 24 uren van Spa.

Koen nestelt zich languit op de bank, zodat zijn voeten bijna in de buurt van een vreemdsoortig toestel komen. 'Dat is de chi-machine’, legt Van Hooydonk uit. 'Ook Kim Clijsters gebruikt dat. Een Japanse uitvinding van 40 jaar geleden, maar als je er je benen in legt, voel je je bloedcirculatie zelfs tot in je vingertoppen.'

AANKOOP CHI MACHINE

 

Om te ervaren wat de chi machine voor u zou kunnen betekenen, kan u ze komen uitproberen. Om de effecten van een beurt op de Chi machine zelf te voelen, kan je na afspraak voor € 10 gedurende 15 minuten genieten van een Chi sessie bij De Lotusbloem. U krijgt dan ook alle noodzakelijke uitleg. Bij aankoop van een Chi machine wordt dit bedrag in mindering gebracht.

De standaard Chi machine kost 329 €, het nieuwe model met infrarood straling en vibratie komt op 359 €. U heeft een teruggaverecht van 10 dagen en 2 jaar garantie op stukken en uurloon. Voor de prijs van 15 € kunt u het toestel met een pakketdienst ook bij u thuis laten bezorgen.

chi machine demonstratie